Instruktør

Anne Jonstrup
Annika Christina Nielsen
28180674

Mit navn er Annika. Uddannet hundeinstruktør i 2021. 

Jeg har selv trænet hund i DcH siden 2017. Jeg har en golden retriever. Jeg træner primært lydighed. Jeg startede tilbage i 2017 på hvalpehold, hvor jeg var helt sikker på, at når hvalpeholdet var afsluttet, så skulle jeg aldrig træne hund i klub længere, men kun på hjemligt plan. Der tog jeg fejl. Jeg blev bidt af det sociale i at træne hund og har sidenhen fået lyst til at lære fra mig. Jeg synes det er sjovt og ikke mindst lærerigt for mig selv, at kunne lære fra mig omkring træning af hund :)

Derudover sidder jeg i klubbens bestyrelsen og er aktiv som klubbens kasserer.  

Knud Jensen
Margit Larsen
Pt. instruktør på Rally-begynderholdet. 

Jeg er født i 1946, vokset op med Sanktbernhards hund(e). 
I 36 år af mit voksne liv har jeg haft hund, Dansk Svensk Gårdhunde og en Foxterrier, men min favorit er den Dansk Svenske.
Trænet i DCH ca. 25 år, både på C-hold, lidt DKK og Rally.
Var hjælper/assistent inden jeg d. 10. nov. 2012 fik bevis på ”Træneruddannelse med Rally overbygning”
Siden har jeg trænet Rally, både i DCH og en overgang i privat regi.

Må jeg prale lidt: 
Har fået adskillige af mine kursister til prøve med flotte resultater i Rally

 
Marianne Maarup Nathansen
28961066
Susanne Schade
Trine Frølund Birkegaard
Jeg hedder Trine og har været medlem af DcH Frederikshavn siden år 2000. 
I 2002 blev jeg uddannet som agility instruktør og fungerede som træner indtil sommeren 2009. Efter nogle år uden hund og derefter kun som hundefører, startede jeg igen op som instruktør i januar 2018.
Inden jeg startede i DcH havde jeg gået til hundetræning i Aalborg Hundeklub. Der var det kun muligt at træne lydighed, men ved skiftet til DcH Frederikshavn fik jeg endelig opfyldt mit ønske om at prøve at dyrke agility, og det viste sig hurtigt at være den hundesport, der passer bedst til mig. Dog er jeg altid startet på hvalpe- og lydighedshold med mine hunde for at få grundtræningen på plads.
Efter en barndom med forskellige blandingshunde, har jeg kastet min kærlighed på Cairn Terrieren. Desværre lidt for lav til decideret konkurrence-agility, men en super familiehund, hvilket har været det vigtigste i mit valg. Desuden kan jeg godt lide, at der er “lidt at arbejde med”?? En terrier er en selvstændig hund, hvor du skal gøre dig fortjent til, at den arbejder med/for dig.
I min træning lægger jeg især vægt på samarbejdet mellem hund og hundefører.
 

Instruktøraspirant

Emilia Petersen
Louise Lund

Nyheder

Sponsorer