Instruktør
Claus Bak Pedersen
Beskrivelse
C Hold
Se hele beskrivelsen
David Sørig
Beskrivelse
NY C / C Hold 
Se hele beskrivelsen
Grethe Nielsen
Beskrivelse
C Hold
Se hele beskrivelsen
Henrik Pedersen
Beskrivelse
Træner Ny-C hold om onsdagen kl.19. 
 
Jeg har tidligere trænet hvalpehold.
 
Jeg kan godt lide at konkurrere og har stillet op i C klassen i lydighed med min schæfer på 3 år. Jeg træner selv på B-holdet.  
Se hele beskrivelsen
Karina Jensen
Beskrivelse
Hvalpe hold
Se hele beskrivelsen
Kristina Kristensen
Beskrivelse
Hvalpehold
Se hele beskrivelsen
Malene Dal Andersen
Beskrivelse
Rally Øvede Hold
Se hele beskrivelsen
Margit Larsen
Beskrivelse
Margit er træner på Rally-begynder holdet om mandagen. 
Se hele beskrivelsen
Marianne Maarup Nathansen
Beskrivelse
Vil fra uge 9, 2021 være instruktør på hvalpeholdet om torsdagen. 
Se hele beskrivelsen
Patricia Bernhardsen
Beskrivelse
Træner idag ungdoms Hold.
 
 Patricia Bernhardsen

Jeg er født i Hamburg i 1965 og opvokset med mellempudler og Borzoi. Disse blev primært brugt til udstilling. Da jeg fik mine egne hunde: en Løwchen (som blev 15 år) to griffoner ( den ene blev 12) og to Borzoier, var der masser af mulighed for at lære om hundens adfærd. Denne skønne flok hunde var i den grad med til at åbne mine øjne for hundenes fantastiske emne til kommunikere med hinanden og os. Mynderne blev bl.a. brugt til Lure Corsing, en skøn sport for løbeglade hunde.

Efter jeg fik min nuværende hund, en meget aktiv brugs schæfer, blev min interesse for DcH programmet vækket. Og i dag konkurrerer vi i E klassen, Rally og Nordisk Rundering.

Jeg er uddannet DcH lydighedstræner og Rally træner. Jeg afsluttede min uddannelse som hundeadfærdskonsulent i 2017.

“For rigtigt at have fordel af sin hund, er det ikke nok kun at træne den til at blive halvt menneske. Men meningen er at åbne sig selv for den mulighed at blive halvt hund”

All adfærdsbehandling foregår i tæt dialog med ejer

Patricia Bernhardsen

Mobil:42 67 62 62

Bedst mellem 15-17 alle hverdage

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rikke Vindbæk Andersen
Beskrivelse
Mit navn er Rikke, jeg blev uddannet instruktør i januar 2017, og har siden da fungeret som instruktør i DcH Frederikshavn.
 
Om min egen personlige erfaring med at træne hund, kan jeg fortælle, at jeg startede i 2009. Jeg havde en fransk bulldog, som jeg bare skulle gå på hvalpehold med. Men det var nu egentlig meget sjovt det der hundetræning. Så vi fortsatte... bare for hyggens skyld, indtil jeg mistede ham alt for tidligt.
 
Racen blev udskiftet med en eurasier, en spidshund der er meget katteagtig af sind, og derfor ikke indbegrebet af en træningsmakker. Vi fandt dog ud af at rally var en gren der passede os godt... på hverdagsniveau.
 
I 2016 var det tid til en hund nummer 2, og jeg var efterhånden blevet lidt bidt af det der med hund og træning. Så racen faldt på en Chodsky Pes (en tjekkisk hyrdehund). Det har vist sig at være det helt rigtige valg af race for mig. Han bruges i DcH-program (lydighed), og han er super sjov at arbejde sammen med. Tiden med ham, har - med stor succes - budt på adskillige konkurrencer, og sågar et Danmarks Mesterskab i 2019.
 
I min træning lægger jeg vægt på:
• At være min hunds bedste legekammerat. 
• At arbejde med timing og variation i mine belønninger.
• Jeg fokuserer på delmål og perfektion (eller tæt på☺?), inden disse delmål sættes sammen til mere færdige øvelser.
 
I egen træning har jeg hapset elementer fra klikker-træning, som jeg gerne benytter mig af.
Jeg fører også logbog over min træning/udvikling. Når alting ser sort ud, er det rart at kunne bladre tilbage, og se at der rent faktisk ER sket en
positiv udvikling. Og træningen bliver mere systematisk samt målrettet.
 
Om man er til konkurrencer eller ej, synes jeg det er vigtigt at aktivere sin hund, udover de daglige gåture. Blot 15 min. træning hver eller hver anden
dag, gør en store forskel, og træningen kan nemt gøres til en del af dagligdagen, praktiseret på gåture, i haven, hjemme i stuen osv. Desuden giver det en rar følelse når det man har kæmpet for pludselig lykkes, og din hund vil elske dig for den tid i bruger sammen.
 
Måske vi ses.
VH Rikke
Se hele beskrivelsen
Susanne Schade
Beskrivelse
22930958
Se hele beskrivelsen
Trine Frølund Birkegaard
Beskrivelse
Agility Øvede
Se hele beskrivelsen
Brian Morgen
Beskrivelse
Træner idag B-A Hold
 
 Brian Morgen

Brian Morgen: Uddannet Hundeadfærdskonsulent.

Født i 1962. Brian har haft 5 hunde gennem tiderne, 5 schæfere og en karelsk bjørnehund. Han har trænet konkurrence lydighed i mange år og har været deltager ved DM 7 gange., Brian har arbejdet med hund i 35 år og trænet i forskellige hundeklubber og har været aktiv træner i DcH siden 2001.

Går meget op i at udvikle træningsmetoder der er med til at udvikle samarbejdet mellem hund og hundefører, ud fra den enkelte hund og dens ejer.

Brian går meget op i at lære at forstå hundens ”sprog” og dens adfærd. Er løbende på videreuddannelse for at få den sidste nye viden inden for adfærd og trænings metoder.
Mener de fleste adfærdsproblemer kunne undgås hvis vi som mennesker forstod hvad vores firbenede venner prøver at fortæller os med de signaler de giver … Opfatter Racebestemt adfærd som en vigtig nuance i relation til problemløsning.
”Af trænings-metoder vil jeg ikke låse mig til de bløde eller mere faste metoder, men vælger ud fra det enkelte problem.. Som udgangspunkt er jeg til positiv indlæring. Mener selv ”straf” har en meget lille indlæringsværdi og skal kun bruges under meget kontrollerede forhold, hvis det viser sig nødvendig.
Adfærdsbehandlingen kan foregå på træningspladsen da mange adfærdsproblemer tit kan løses ved at træne div. Øvelser som opbygger samarbejdet mellem hund og ejer. Kommer også meget på hjemmebesøg da det kan være vigtigt at ”læse” hunden i dens hjemlige omgivelser.”

Al adfærdsbehandling forgår kun i tæt dialog med ejeren.


Brian Morgen
Mobil: 28 95 21 81


Se hele beskrivelsen
Instruktøraspirant
Annika Christina Nielsen
Beskrivelse
Annika har hvalpeholdet om mandagen kl.19.
Se hele beskrivelsen
Ivan Bo Nielsen
Beskrivelse
Ivan er aspirant på Kristinas hvalpehold om tirsdagen. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karen Ida Møller
Beskrivelse
Karen vil være at finde på Rally-holdet om torsdag kl.19. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marianne Schmidt
Beskrivelse
Marianne vil være at finde på Ny-C holdet ved David om tirsdagen. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Nyheder

Sponsorer